0

فتاه فی ملجا الایتام

فتاه فی ملجا الایتام/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : مدین
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-227-044-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : عربی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 124
• قیمت : 0
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"داستانی به زبان عربی همراه با مضامین دینی و اخلاقی است. در این اثر داستان چند زن و ماجراهای رخداد نموده برای آنان نقل شده است. در این داستان برخی از مباحث تربیتی مربوط به جوانان و نوجوانان با استفاده از آیات قرآن و روایات مطرح شده است و روابط اجتماعی و نحوه معاشرت با مردم و اخلاق فردی منعکس گردیده است. هدف نویسنده انعکاس برخی از مشکلات اخلاقی و اجتماعی جامعه امروز ماست."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.