0

فلسفه هگل

فلسفه هگل/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : نشر پرسش
•سال نشر : 1382
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5500
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6629-55-5
• تاریخ نشر :
• محل نشر : آبادان
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 216
• قیمت : 16000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : هدف نویسنده از نگارش این كتاب معرفی و بررسی فلسفه هگل است ;از این رو; او این مباحث را در كتاب مطرح می‌سازد :مقام هگل در فلسفه، آثار هگل، نظریه تاریخی هگل ;نظریه سیاسی هگل، نظریه هگل درباره روان مطلق (هنر، دین، فلسفه)، و ناقدان هگل .در بخش انتهایی كتاب نیز كتاب نامه لاتین (شامل ترجمه انگلیسی آثار هگل، آثار فراهم آمده هگل پس از درگذشت او، گزیده آثار، پژوهش‌های كلی فلسفه هگل، و جهات ویژه فلسفه هگل) و كتابنامه متن درج گردیده است .در بخش آغازین كتاب خاطر نشان شده است ... :آنچه در فلسفه هگل روی می‌دهد، آن است كه ساختار غایی جهان به صورت ساختار عقلانی دیده می‌شود، گویی كه جهان جانی داشته و از تكامل خود آگاه بوده !نزد هگل، جهان همراه با آگاهی انسانی عمل می‌كند . (طبیعت به‌هرحال از خطاهای خود عبرت می‌گیرد و دیگر آزمونی در زمینه به وجود آوردن دایناسورها نخواهد كرد (.به همان اندازه كه جهان بالیدن آگاهی خود را از خود به نمایش می‌گذارد، نظم واقعیت با نظم اندیشه یكی و یكسان است، یا همان طور كه هگل می‌گوید" :عقلانی واقعی و واقعی عقلانی است .""

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.