0

فواید الفواد

فواید الفواد/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : زوار
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 500
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-401-252-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 456
• قیمت : 55000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"كتاب حاضر، تصحیحی است از "فواید الفواد" تالیف "امیر حسن سجزی" ـ از بزرگ‌ترین شاعران فارسی‌گوی هند در اواخر قرن هفتم و اوایل قرن هشتم. فواید الفواد از آثار منثور امیر حسن و از كتاب‌های مهم تصوف "چشتیه" ـ از سلسله‌های طریقت در هند ـ است. فواید این كتاب بیش‌تر در اشتمال آن است بر بسیاری از مباحث تصوف و تاویل و توجیه آن‌ها و توضیح اصطلاحات متداول میان صوفیان با آن پختگی و كمالی كه در قرن هفتم و هشتم هجری داشت. كتاب ماخذی است برای تحقیق درباره‌ی بسیاری از مشایخ بزرگ تصوف و شعرای صوفیه و هم‌چنین رجال و بزرگان دیگری كه مخصوصا در قرن‌های هفتم و هشتم می‌زیستند به ویژه بزرگان و رجال در فرقه‌ی سهروردیه و چشتیه‌ی ملتان و دهلی. نسخه‌های اساس در تصحیح اثر بدین‌قرار است: نسخه‌ی خطی موجود در كتابخانه‌ی همدرد به شماره‌ی 2625؛ نسخه‌ی چاپ لاهور با ترجمه‌ی اردوی كتاب در اردو آكادمی دهلی؛ و نسخه‌ی دیگری كه تنها شامل سه جلد نخستین فوایدالفواد است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.