0

فهم زبان مولانا

فهم زبان مولانا/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : نجم كبری
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2200
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-96787-5-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : كرج
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 176
• قیمت : 22000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"كتاب حاضر مباحثی در خصوص مولوی‌شناسی و مثنوی‌پژوهشی را شامل می‌شود. در این مباحث به طور خلاصه آثار مولانا بررسی و تحلیل می‌گردد. مطالب كتاب هفتاد موضوع را شامل می‌شود كه با بررسی آرای خود مولانا و اندیشه‌های كسانی كه در این‌باره اظهارنظر كرده‌اند نگاشته شده است. نویسنده در میان مباحث آن‌چه كه به غلط درباره‌ی مولانا نقل و ثبت شده را نقد و آن‌چه به صحت نزدیك و قابل اثبات بوده را ذكر كرده است. مطالب كتاب با توجه به زندگی سالكانه و عارفانه‌ی مولانا و این كه او به شدت و تا آخر عمر پایبند دین و شریعت بوده، گردآوری شده است. كتاب در سه بخش به ترتیب به مسائلی چون ضرورت شناخت مولانا، فهم زبان و شخصیت وی اختصاص دارد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.