0

فی رحاب ضیافه‌ا...

فی رحاب ضیافه‌ا.../

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : عصمت
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : تدوین
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6963-58-7
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : عربی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 456
• قیمت : 30000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"مجموعه‏ای از تعالیم، معارف و مواعظ قرآن و حدیث و ادعیه است كه در 30 موضوع تنظیم شده و برای آموزش و كاربرد در ماه رمضان و تبلیغ معارف دینی تهیه شده است. در این موضوعات، بسیاری از مفاهیم و ارزشهای ماه رمضان و تعالیم و عقاید اسلامی به اختصار و با استناد به ادعیه و اذكار و اخبار توضیح داده شده است. از جمله درباره آثار تربیتی ماه رمضان و روزه، حقوق اهل‏بیت و پیامبر (ص)، عبادت و تقوا، توبه، ذكر، دعا، نماز، كمك به یتیمان، انفاق، صله رحم، تلاوت قرآن، زكات، لیلةالقدر و اعتكاف و وظایف عصر غیبت بحث شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.