0

فیه ما فیه

فیه ما فیه/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : ارمغان‌ طوبی
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2000
• نوع جلد : سلفون
• شابک : 978-600-5163-17-9
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 368
• قیمت : 49000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"مجموعه‎ای از اشعار و دیدگاه‎های اخلاقی و عرفانی مولانا جلال‎الدین محمد بلخی مشهور به «مولوی» است. در این کتاب سخنانی از مولوی که تحلیل آیات و روایات است مطرح شده که در زمینه مقام و منزلت پیامبر اسلام(ص)، برخی از فضایل و رذایل اخلاقی، کشف و شهود عرفانی، مراتب سیر و سلوک، حقیقت عشق، ظاهر و باطن دنیا، تفسیر برخی از آیات قرآن با رویکردی عرفانی همراه با ذکر حکایات و اشعاری متناسب با مضمون موضوعات فوق‎الذکر است. مولوی همچنین در این کتاب به شرح برخی از فضایل خلفا و صحابه پرداخته و بسیاری از شخصیت‎های عرفانی را ستوده است. این کتاب دارای تصحیح حواشی و تعلیقات استاد بدیع الزمان فروزان‎فر است که توسط ایشان اقدام به نسخه‎شناسی مفصلی از کتاب «فیه ما فیه» شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.