0

كاهی از كوه

كاهی از كوه/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : كیفیت
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-8887-15-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 92
• قیمت : 10000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : بیاضی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"نویسنده‌ی كتاب حاضر سعی داشته است با بیان حدیث‌های مختلف از ائمه‌ی معصوم (ع) به شرح و توضیح آن‌ها بپردازد و در این میان برای بهتر فهماندن مطلب به مخاطب خویش مثال‌ها، مثل‌ها، داستان‌ها و اشعاری را ذكر كرده است. او در مقدمه‌ی كتاب خویش گفته است: "شاید ما به آن‌چه در فرهنگ اصیل و غنی خود داریم، آن‌چنان كه باید، توجه نمی‌كنیم و آن را مورد بررسی قرار نمی‌دهیم، مگر این كه دیگران به آن توجه كرده و ما به پیروی از آن‌ها به این مطالب توجه نماییم. من با اذعان به این مطلب كه ادعایی نسبت به مسائل مذهبی نداشته و در حد یك انسان معمولی با آن ارتباط دارم و با آن زندگی می‌كنم، در مطالعاتی كه از سخنان بزرگان مذهبی داشتم به مطالبی برخورد نمودم كه حیفم آمد از كنار آن‌ها به سادگی بگذرم، نوشته‌ی حاضر، برداشتی ساده از این سخنان است بدون این كه ادعایی نسبت به ادراك واقعی از آن‌ها مطرح باشد". از جمله‌ی این احادیث و سخنان می‌توان به این موارد اشاره كرد: هر كه به عیب خود نگریست از نگریستن در عیب دیگران بازماند، همه‌ی شما اهل و عیال خداوند هستید و خداوند بزرگ هم ضامن و كفیل اهل و عیال خویش است، و در روز قیامت نشر می‌دهد رحمتش را تا جایی كه شیطان طمع می‌كند بر رحمت حق."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.