0

كچلك

كچلك/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : واژه‌سرا
•سال نشر : 1378
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5500
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-92127-1-X
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 108
• قیمت : 3500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : در مجموعه((قصه‌های شیرین پریان))، چند افسانه و قصه عامیانه ایرانی گردآوری و بازآفرینی شده است .كتاب حاضر از مجموعه یاد شده شامل شش قصه است :((كچلك))، ((خاله قورباغه))، ((چوپان و شاهزاده خانم))، ((درویش و طوطی))، ((پرنده آبی)) و ((رمال باشی)) .نخستین قصه كتاب درباره جوان كچلی است كه عاشق دختر پادشاه می‌شود، اما شرط ازدواج با او، انجام كارهای عجیب است .به همین خاطر كچلك شاگرد درویشی افسونگر می‌شود و با زیركی تعدادی از شگردها و افسون‌های درویش را فرا می‌گیرد و موفق می‌شود كارهای عجیبی انجام دهد .به این ترتیب، پادشاه با مشاهده كارهای عجیب كچلك دخترش را به عقد او در می‌آورد .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.