0

كمال‌الملك

كمال‌الملك/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : سازمان‌ پژوهش ‌و برنامه‌ ریزی ‌آموزشی‌، دفتر انتشارات ‌كمك ‌آموزشی
•سال نشر : 1381
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 10000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-5667-91-7
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 24
• قیمت : 3300
• نوبت چاپ : 1
• قطع : خشتی
• شماره جلد : 0
• چکیده : قطره و دریا "نام مجموعه‌ای است كه در آن گوشه‌هایی از زندگانی برخی از مشاهیر و هنرمندان ایران در قالب داستان بازگو می‌شود .كتاب حاضر از این مجموعه، داستانی است از زندگی كمال‌الملك، نقاش چیره دست ایران در عصر قاجار .در این داستان دختری به نام "الهام "از درون یكی از تابلوهای كمال‌الملك بیرون آمده، وارد قصر ناصرالدین شاه می‌شود و در آن جا با كمال‌الملك به گفت و گو می‌نشیند و از این رهگذر ماجراهایی را كه استاد در دربار قاجار از سر گذرانده، باز می‌گوید .در پایان نیز، دخترك به درون تابلو باز می‌گردد و در جای نخستین خود قرار می‌گیرد ."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.