0

گنج دو برادر

گنج دو برادر/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : قدر ولایت
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 2
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-495-177-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 24
• قیمت : 10000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در روزگاران قدیم، پیرمردی به همراه دو پسر جوانش شیرزاد و پاكزاد زندگی می‌كرد. روزگاری مزرعه سرسبز و خرم بود، اما به علت خشكسالی، تمام درختان و گیاهان زرد شده بودند. پیرمرد روزی مریض شد و نشانی گنجی را كه فرد در جوانی نتوانسته بود به دست آورد، به فرزندانش داد تا آنها با به دست آوردن گنج، آیندة درخشانی را برای خود بسازند. بر سر راه نشانی گنج، سنگی سخت و بزرگ قرار داشت. شیرزاد و پاكزاد با همت فراوان سنگ را دور زدند و به كوزة گنج رسیدند. ناگهان آنها احساس كردند كه زیر پایشان خیس است، آنها با همت خود به گنج دومی كه چاه بود، رسیدند و توسط آب، مزرعه سیراب شد و پدر نیز به آرزوی خود رسید. این كتاب برای گروه سنی «ب» به نگارش درآمده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.