0

گواتی

گواتی/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : شعله اندیشه
•سال نشر : 1382
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-93336-5-7
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 90
• قیمت : 6000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : داستان سرگذشت دختری بلوچ است به نام زرگل "كه دل در گروه عشق "عبدالرحمن" نوازنده قیچك دارد .او در هفده سالگی به عقد پیرمردی به نام "حاج بابا "در آمده است .زرگل به بیماری گواتی (گواتر) دچار شده از این رو حاج بابا او را برای مداوا به زاهدان می‌برد .زرگل در رویا با عبدالرحمن و بی بی ـ مادر خود ـ حرف می‌زند .از طرفی حاج بابا به سبب كهولت سن می‌میرد و زرگل به آواز قیچك زن گوش می‌سپارد ."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.