0

گوهر گرانبها

گوهر گرانبها/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : موسسه فرهنگی هنری طاهر
•سال نشر : 1382
• نوع کتاب : بازنویسی
• رده سنی : 2
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-7787-21-9
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 12
• قیمت : 3200
• نوبت چاپ : 1
• قطع : خشتی
• شماره جلد : 0
• چکیده : سلطان محمود"، پادشاه غزنوی، گوهر بزرگ و زیبایی داشت .او برای امتحان وزیران از یك یك آنها خواست تا گوهر را بشكنند .اما وزرا از این كار خودداری كردند چون از ارزش گوهر سلطان كاسته می‌شد .سپس سلطان محمود از غلام خاصه‌اش می‌خواهد گوهر را بشكند .او اطاعت می‌كند و می‌گوید این گوهر هر چقدر با ارزش باشد، فرمان سلطان با ارزش‌تر است .سلطان محمود دستور می‌دهد سر وزیران چاپلوس و نافرمان را از تن جدا كنند .اما غلام خاصه سلطان محمود وساطت می‌كند و جان آنها را نجات می‌دهد .این حكایت پندآموز از مثنوی مولوی برای گروه سنی "ب "به زبان ساده بازنویسی شده و در صفحات مصور و رنگی به چاپ رسیده است ."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.