0

لیون (حرفه‌ای)

لیون (حرفه‌ای)/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : كتابهای ارغوانی
•سال نشر : 1380
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2200
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-92063-8-8
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 94
• قیمت : 6000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : لیون "یا حرفه‌ای، اولین فیلم "لوك بسون ( 1959ـ) "كارگردان فرانسوی است كه به سال 1994در هالیوود ساخته شد .این فیلم با مایه‌های سینمای پلیسی ـ حادثه‌ای، كوششی است برای به نمایش كشیدن تقابل خشونت و محبت .شخصیت‌های اصلی داستان از دو فرد تشكیل می‌شود .نخست "لیون :"فردی است كه در مقابل دریافت پول آدم می‌كشد .در بخشی از فیلم‌نامه از او سوال می‌شود :تو هر كسی رو می‌كشی؟ او پاسخ می‌دهد :بچه‌ها و زن‌ها را نه .این یك قانونه ."و دوم "ماتیلدا "دختر نوجوانی كه در همسایگی "لیون "زندگی می‌كند .پدر ماتیلدا در كار توزیع هروئین مشاركت دارد .او برای سود بیشتر، بخشی از هروئین‌ها را مخفی می‌كند .اما همین طمع باعث مرگ او می‌شود و به همراه زن و پسر كوچكش به قتل می‌رسد .ماتیلدا نیز پس از آشنایی با "لیون "تصمیم می‌گیرد انتقام خانواده‌اش را از قاتلان بگیرد .به همین سبب با لیون آدم‌كش همراه می‌شود و تحت نظر او آموزش می‌بیند .این همراهی باعث ایجاد علاقه شدید بین آن دو می‌شود" .لیون "در هنگام انتقام‌گیری می‌میرد و ماتیلدا نیز از این حادثه شوكه می‌شود، اما ..."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.