0

مدرنیسم: قدم اول

مدرنیسم: قدم اول/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : شیرازه
•سال نشر : 1381
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2200
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6578-87-X
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 176
• قیمت : 12000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : نگارنده در این كتاب می‌كوشد با جست و جو در آثار پیشگامانی چون :پیكاسو، جویس، شوئنبرگ، ماكس وبر، ماركوزه، ورنوار، و كنكاش در حوزه‌های مختلف نظیر : هنر، جامعه‌شناسی، ادبیات، فلسفه، و سیاست، تعریفی از مدرنیسم و ویژگی‌های آن به دست دهد .تعریفی كه وی از مدرنیسم عرضه كرده این است :مدرنیسم را عموما مجموعه‌ای از تغییرات اساسی زیباشناختی می‌دانند :موجی از نوآوری‌های مختلف در هنر، معماری، موسیقی، سینما و ادبیات ."بدین ترتیب، نگارنده به اختصار ـ همراه با تصاویر ـ مقوله مدرنیسم را در حوزه‌های یاد شده پی می‌گیرد ."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.