0

مدیریت افتخارآمیز

مدیریت افتخارآمیز/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : نسل نواندیش
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-412-600-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : انگلیسی
• تعداد صفحات : 160
• قیمت : 22000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"عده‌ای عقیده دارند، مدیر كسی است كه تشكیل گروه می‌دهد، راهنمایی می‌كند و به اهداف خود می‌رسد. اما مدیر خوب باید فردی شرافتمند باشد، سرمایه‌های نهان وجودی خویش را آشكار كند و بداند در چه مواقعی می‌تواند تاثیر مثبت بر روی دیگران بگذارد، به دیگران انگیزه‌ بدهد تا به سوی اهداف بالاتر حركت كنند، برای موفقیت‌های مختلف بینش‌های مختلف خلق كند و بیش‌ترین بهره را از توانایی خویش ببرد. مدیران شایسته به قانون احترام می‌گذارند. چنین مدیرانی به خوبی می‌دانند كه اصولی مشخص و واضح برای اجرای اخلاقی روابط خانوادگی، عملكرد كاری و امور اجتماعی ـ حتی امور دینی ـ باعث ترویج رفتارهای توام با ارزش‌های اخلاقی می‌شود. مدیران لایق به خوبی ارتباط برقرار می‌كنند؛ در ضمن وقت صرف می‌كنند تا بهترین كلام را برای هر موقعیتی انتخاب كنند. آن‌هایی كه محترمانه مدیریت می‌كنند، در برابر تاثیرگذاری غلط و خطایی كه با عمل یا حرفی بخصوص ایجاد شده، حساس هستند و به سوی افرادی دست دراز می‌كنند كه تغییر وتحول در آن‌ها تاثیر می‌گذارد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.