0

مرگ از مدام

مرگ از مدام/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : آرویج
•سال نشر : 1383
• نوع کتاب : شعر
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-8091-76-5
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 60
• قیمت : 7000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : پالتویی
• شماره جلد : 0
• چکیده : این دفتر حاوی اشعاری است كه جملگی به شیوه نو سروده شده عمدتا بیانگر دغدغه‌ها و احساسات شخصی سراینده است. در قطعه آغازین كتاب با عنوان مجسمه" آمده است: چند آفتاب و/ چند قناری گیج/ یك بازو و یك خالگونه‌ی میخكوب/ انگار سرم دیوار خانه را می‌خراشید/ تا چفت‌های چهارخانه‌ای كوچه را/ چهار بار بمیرد/ یك آفتاب و یك پیاله‌ی خاك/ كه خواب مجسمه را وضو گرفته باشی/...."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.