0

مسخ و داستان‌های دیگر

مسخ و داستان‌های دیگر/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : نشر ماهی
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-9971-55-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : آلمانی
• تعداد صفحات : 192
• قیمت : 25000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"«گرگور زامسا» بازاریاب است و از زمان ورشكستگی پدر، تنها متكفل مخارج خانواده به شمار می‌آید. او خوش‌وقت است از این كه می‌تواند با كار خود برای خواهرش ـ كه شیفت? موسیقی است ـ وسایل ادام? تمرین ویولون را فراهم آورد. گرگور در پایان شبی، آشفته از كابوس‌های هولناك به صورت حشره‌ای غول‌آسا درمی‌آید؛ بی‌آن كه این دگرگونی به كم‌ترین شكلی روح تشن? نیكی و آكنده از مهربانی‌اش را تغییر داده باشد. اما تغییر شكل وی انزجار خانواده‌اش را برمی‌انگیزد تا جایی كه مجبور می‌شود، زیر تخت خود خانه كند. او از این پس زباله می‌خورد و از نور گریزان می‌شود، در حالی كه همه از او گریزانند. تنها پیرزن خدمتكار هم‌چنان به او توجه می‌كند. او سرانجام در مخفی‌گاه خویش آهسته‌آهسته رو به مرگ می‌رود. مسخ، نخستین اثر مهم كافكاست كه مانند دیگر آثار وی در محیطی خرده‌بورژوا و درمیان افرادی جریان می‌یابد كه همواره درگیر نگرانی فردا و غرق دل‌مشغولی‌های پیش پا افتاد? كار یا سودشان هستند. كتابچ? حاضر حاوی داستان‌هایی است از «فرانتس كافكا» ـ نویسند? قرن 19 و 20 آلمان ـ كه عناوین آنها عبارت‌ است از: مسخ؛ در سرزمین محكومان؛ گزارشی به فرهنگستان؛ هنرمند گرسنگی؛ و لانه."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.