0

معراج السعاده

معراج السعاده/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : آل طه
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1500
• نوع جلد : سلفون
• شابک : 978-600-5537-00-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 896
• قیمت : 90000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"مجموعه‎ای از فضایل و رذایل اخلاقی و مبانی روایی و قرآنی است. در این نوشتار با استفاده از مباحث عقلی و نقلی راه‎های تهذیب نفس و کسب فضایل اخلاقی و درمان «رذایل اخلاقی» مطرح شده است. در ابتدا نویسنده به بحث درباره حالات نفس و شناخت آن و ثمره تهذیب اخلاق پرداخته آنگاه اسباب انحراف اخلاقی و حصول رذایل اخلاقی در نفس را بیان کرده است. در ادامه راه‎های محافظت از «فضایل اخلاقی» و کسب آن را بررسی کرده و به تفصیل درباره انواع اخلاق و شرافت و فضایل هر یک سخن گفته است. آنگاه بسیاری از رذایل اخلاقی مانند یاس، عجب، کج‎خلقی، حب دنیا، حرص، لغوگویی، غیبت، ریا، آرزوهای طول و دراز، فسق، جزع و بی‎تابی در برابر مشکلات و نقطه مقابل هر یک از رذایل اخلاقی از فضایل اخلاقی را شرح کرده و آیات و روایات متعددی در تفسیر آن‎ها بیان کرده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.