0

مگیل: رمان طنز

مگیل: رمان طنز/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : شركت انتشارات سوره مهر
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2500
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-506-872-9
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 88
• قیمت : 17000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در جنگ، عده‌ای از رزمندگان مامور بردن وسایل و نیروهای تازه‌نفس به خط مقدم بودند و مهمات و ملزومات توسط تعدادی قاطر به خط مقدم برده می‌شد. در یكی از عملیات تمام رزمندگان و تمام قاطران كشته شدند و فقط رزمنده‌ای زنده ماند كه او نیز چشم و گوش خود را از دست داده بود. قاطر «حاج صفر» به نام «مگیل» نیز جان سالم به در برده بود. در هوای سرد زمستان، رزمنده مجروح فقط با لمس دمای بدن مگین وجود او را حس كرد. رزمنده خود را به دست تقدیر سپرد و اجبارا به قاطر اعتماد كرد تا قاطر هرجا كه می‌خواهد او را ببرد. ماجراهای رزمنده و مگیل به صورت طنز در این داستان به نگارش درآمده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.