0

میهمان شرمسار

میهمان شرمسار/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : وزیر
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 6
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-2624-30-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 16
• قیمت : 17500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"روزی چند تن از كافران مهمان مسجدالحرام شدند. یكی از آنها به خانة پیامبر رفت و از روی طمع شام مفصلی خورد. نیمه‌شب برای قضای حاجت بیدار شد، اما شب یكی از اصحاب در را قفل كرده بود. دوباره به خواب رفت. وقتی ازخواب بیدرا شد دید در كثافت خوابیده است. صبح وقتی در باز شد از خجالت از خانه بیرون رفت. او كه بقچه‌اش را جا گذاشته بود وقتی برگشت، دید پیامبر رختخواب او را می‌شوید. همان‌جا به پای پیامبر افتاد و اسلام آورد و دیگر طمع نكرد و شب یك كاسه شیر بیشتر نخورد. «میهمان شرمسار» از مجموعه «داستان‌های زیبای مولوی» است كه با نثری ساده و روان و تصاویری متناسب با آن برای گروه سنی «ب» و «ج» تدوین شده است. همچنین در كتاب شعر این داستان و مختصری از زندگی‌نامة مولوی آورده شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.