0

نظریه در تئاتر

نظریه در تئاتر/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : شركت انتشارات سوره مهر
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2500
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-506-613-8
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 232
• قیمت : 40000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"نشانه‌شناسی به دلایلی نقطة مهم و قاطعی است برای شروع مقدمه‌ای بر نظریه و تئاتر. در این میان، دو دلیل قابل توجه وجود دارد: نخست آنكه مطالعة نشانه‌ها و معنا به اندازة هر جنبش دیگری در نظریة فرهنگی قرن بیستم اهمیت داشته است. دوم این كه نشانه‌شناسی نیز به دلیل تاكید بیش از حد بر زبان و دلالت و كم‌توجهی به فعالیت‌های غریزی و جسمی، به اندازة هر جنبش نظری دیگری در ارتباط با تئاتر و در فهم آن دچار مشكل بوده است. كتاب حاضر به بررسی رابطة بین نظریه و تئاتر و طرح سئوالاتی در هر دو حوزه اختصاص دارد. در بیش‌تر نظریه‌های مورد بحث در كتاب، كه طی صد و پنجاه سال گذشته مطرح شده‌اند، بر نقش زبان در حكم بنیاد فعالیت انسانی تاكید شده است. در هر بخش كتاب، ضمن عرضة تصویری كلی از جنبش نظری، به دیدگاه‌های نظریه‌پردازان خاص آن حوزه و منتقدانی كه آن دیدگاه را در مطالعة تئاتر به كار گرفته‌اند و سرانجام كاربرد نظریه‌ در آثار خاص تئاتری اشاره شده است. كتاب از جنبش نشانه‌شناسی، آغاز و به نظریة پسااستعماری ختم می‌شود."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.