0

نون دونیوس

نون دونیوس/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : كاوش پرداز
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-2665-11-5
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 96
• قیمت : 10000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"اثر حاضر با زبان طنز به منظور ترسیم پاره‌ای از مسائل مشكلات موجود در ورزش و رشته‌های مختلف ورزشی، اعم از سوء استفاده‌های مالی، و مسائلی غیر دولتی در ورزش نگاشته شده است. در بخشی از كتاب آمده است: "قبلا نون دونیوس ورزش پول‌سازی نبود و كسانی كه به آن مشغول بودند یا با آن سروكاری داشتند، همگی آماتور بودند. آماتور یعنی این كه نون دونیوس بارها ظهر آبگوشت مفصل یونانی راتوی رگ‌زده و با ارابه‌های عمومی، با طی مسافتی بسیار طولانی و بعضا یك شبانه‌روز طی مسافت، سر تمرین می‌رفتند و صبح تا شب می‌دویدند و تنها دلشان به همین خوش بود كه اصالت نیم‌بند این ورزش را حفظ كنند، اما واقعه‌ای در كشور همسایه‌ یعنی پارس روی داد كه باعث شد تا یونانیان هم به فكر ایجاد تحول در نون دونیوس بیفتند كه همانا حرفه‌ای‌سازی این ورزش بود. ماجرا از این قرار بود كه پارسیان، این ورزش را كه نام دیگری داشت ولی محتوایش همان بودن ترقی داده و در مجامع بین‌المللی هم به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته بودند. حتی نون دونیوس كه نزد پارسیان بسیار مقدس بود، در بسیاری موارد در صحنه‌های سیاسی هم به داد آن‌ها رسیده و این امر منجر به رشك یونانیان گشته بود"."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.