0

نون والقلم

نون والقلم/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : سیمین
•سال نشر : 1380
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1100
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6779-17-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 270
• قیمت : 7500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : نون و القلم "داستان دو میرزا بنویس به نام‌های "میرزا اسدالله "و "میرزا عبدالزكی "است كه قبل از آن، قصه‌ای تحت عنوان "پیش درآمد "به طبع رسیده است . "پیش درآمد "قصه چوپانی است كه چون همای سعادت بر سرش می‌نشیند، وزیر می‌شود، اما دوران اقبالش دیری نمی‌پاید و با زهرشاه از پای در می‌آید .این حكایت كه خواننده را به فضای قصه اصلی رهنمون می‌شود، به او زنهاز می‌دهد كه گرد سیاست نگردد .داستان اصلی، در قالب هفت مجلس فراهم آمده است .مجلس اول با معرفی میرزا بنویس‌ها و زندگی خصوصی آن‌ها می‌گذرد .مجلس دوم گفت و گوی "میرزا اسد الله "و پسرش است كه با این نصیحت پایان می‌یابد":مبادا قلمت به ناحق بگردد و این حروف در دست تو یا روی كاغذ بشود ابزار شیطان ."مجلس سوم درباره درد بی‌بچگی "عبدلزكی "و مسائل متفرقه است .در مجلس چهارم، خواننده كتاب با "قلندرها "آشنا می‌شود .(بر اساس كتاب، اینان فرقه‌ای از درویشان دوره صفویه‌اند و پایه نهضت‌شان بر خرفه‌پرستی و دروغ گذاشته شده است (.در مجالس بعدی داستان، "میرزااسدالله "كه نه اهل عمل و ماجراست و نه ایمان محكمی دارد ـ با وجود مخافت با آرمان قلندرها ـ به خدمت حكومت آنان درمی‌آید و ..."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.