0

وارث

وارث/

•پدید اورندگان :
•ناشر : فائز , ورع
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-600-90844-3-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 46
• قیمت : 15000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"شرحی بر «زیارت وارث» است که در آن شباهت‎های «امام حسین» (ع) با برخی از انبیای الهی بیان گردیده است. در این نوشتار ابتدا متن زیارت وارث همراه با ترجمه آن ارایه شده سپس تفسیری از نحوه و مفهوم ارث بردن امام حسین از سایر انبیای الهی در کسب کمالات و فضایل مخصوص آنان بیان گردیده است. نویسنده ارث بردن امام حسین از انبیا را ارث بردن مادی ندانسته بلکه این ارث را ارثی معنوی و کسب صفات ویژه و منحصر به فرد هر یک از آنان ارزیابی کرده و آن امام را جامع فضایل و کرامات انبیای الهی به‎ویژه پیامبر اکرم (ص) دانسته است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.