0

هركول

هركول/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : جان‌جهان
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-7944-42-7
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 64
• قیمت : 12000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در داستان کوتاه «هرکول» راوی جیرجیرکی را در قوطی کبریت محبوس کرده و این راز را تنها به خواهرش فرشته و عمّه حمیده گفته است. عمّه حمیده که یک دستش بی‌حس و تاکنون ازدواج نکرده، به نوبت در منزل برادرانش پرستاری می‌شود. این بار نوبت عمو فیروز است. یک شب راوی به همراه خانواده به منزل عموفیروز می‌روند. راوی به عمّه حمیده قوطی کبریت محتوی جیرجیرک را نشان داده و از او می‌خواهد تا آن را پیش خود نگهدارد. همان شب موقع خواب صدای فریاد عموفیروز که از گوش درد عاجز شده بلند می‌شود. راوی تصوّر می‌کند که جیرجیرک از قوطی بیرون آمده و داخل گوش عمو رفته است اماّ پس از چندی در می‌یابد که همان روز عموفیروز مبلغی پول را از روی زمین برداشته بوده و همین امر بلای جانش شده است. مجموعة حاضر حاوی ? داستان کوتاه از نویسنده است که عنوان‌های آنها عبارت‌اند از: سیاه سوخته؛ هرکول؛ معجزه کلام و دوتومانی."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.