0

هزارویك شب

هزارویك شب/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : سخن
•سال نشر : 1378
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 4400
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-6961-12-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 820
• قیمت : 175000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 1
• چکیده : این كتاب مجموعه داستان‌های كهن است كه در دوره اسلامی با تغییر و تصرف به صورت داستان‌های((هزار و یك شب)) در آمد .چگونگی تدوین داستان را با این افسانه روایت كرده‌اند كه یكی از پادشاهان ایرانی به علت خیانت همسرش تصمیم می‌گیرد تمام زنان قلمرو حكومتش را به قتل برساند .او برای اجرای نقشه خویش هر شب با یكی از دختران شهر ازدواج می‌كند و صبح همان روز آن دختر را به دست جلاد می‌سپارد تا راهی برای خیانت باقی نماند .در این میان((شهرزاد)) دختر زیرك وزیر به همسری او در می‌آید و هر شب داستانی آغاز می‌كند و سپیده دم آن را ناتمام می‌گذارد .پادشاه برای شنیدن پایان ماجرا از كشتن او صرف نظر می‌كند و این كار هزار و یك شب به طول می‌انجامد .سرانجام با تدبیر و درایت((شهرزاد)) پادشاه از اهداف شوم خود دست برمی‌دارد .موضوع داستان‌هایی كه در این مجموعه پنج جلدی نقل می‌گردد عبارت‌اند از :داستان پریان، ماجراهای سفرهای دریایی و بیابانی، حوادث جنایی، رویدادهای احساسی و جنبه‌های دیگر .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.