0

هنر معاصر پس از جنگ سرد

هنر معاصر پس از جنگ سرد/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : چشمه
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1200
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-362-645-7
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 196
• قیمت : 25000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"هنر معاصر به همان اندازه كه از تحقق آزادی استقبال می‌كند از تمام چیزهایی كه بر ما فشار می‌آورد استقبال می‌كند. چنین حالتی امكان‌پذیر است. چون آزادی‌ای كه به مصرف آثار هنری ارتباط دارد، تجربة نخبگانی است كه مخاطب هنرند. انتخاب و كنار گذاشتن نقش‌ها و هویت چندگانه به وسیلة انتخاب مصرفی شكل گرفته‌اند. وقایع اخیر در حال خدشه وارد كردن بر عقیدة رایج‌تری دربارة نقش و ماهیت هنرند. مطالبی كه در این كتاب دربارة آنها سخن می‌رود عبارت‌اند از: پس از جنگ سرد؛ جنگ‌های فرهنگی؛ نظم نوین جهانی؛ فرهنگ مصرفی؛ كاربردها و هزینه‌های هنر؛ قاعده‌های هنر كنونی و تناقض‌ها."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.