0

اجتماع آینده

اجتماع آینده/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : رخ‌داد نو
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1400
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-600-5625-47-9
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 116
• قیمت : 27000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"تكینگی چیزی است كه شما می‌خواهید، یعنی چیزی كه دوست‌داشتنی است و تكینگی هرچه، عقل یك چیز، عقل این یا آن كیفیت باماهیت نیست، بلكه عقل یك معقول است. حركتی را كه افلاطون از آن به عنوان یادآوری اروتیك یاد می‌كند. حركتی كه عین را نه به سوی چیز دیگر یا مكان دیگر، بلكه به سوی خود ایده می‌برد. كتاب حاضر، مجموعه‌ای است از چند گفتار مستقل با موضوع محوری «موجود هرچه». موجود هرچه موجود جبران‌ناپذیری است كه در هر حالت همانطور است كه هست. نویسنده می‌كوشد بر اساس نظریة اصول موضوعی مجموعه‌ها، رابطة میان هستی و زبان را بررسی كند و این رابطه را در توابع ریاضی مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. برخی از عنوان‌های مطالب كتاب عبارت‌اند از: هرچه؛ جای ـ گرفتن؛ نمونه‌ها؛ اصل تفرد؛ جبران‌ناپذیر؛ اخلاق؛ هاله؛ نام مستعار؛ بدون طبقات؛ هم‌نام؛ و شخینا."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.