0

احادیث قدسی

احادیث قدسی/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : پارسایان
•سال نشر : 1382
• نوع کتاب : تهیه و تنظیم
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-8470-03-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 508
• قیمت : 28000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : احادیث این مجموعه برحسب الفبای موضوع تدوین شده كه اولین عنوان آن آخرت" و آخرین آن "یگانه پرستی است. در پایان كتاب حدیث معراج، حدیث عیسی (ع) و حدیث موسی (ع) درج گردیده است. نگارنده علاوه بر درج احادیث قدسی، نشانی منبع آن را ذكر كرده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.