0

ادای امانت

ادای امانت/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : موسسه ‌تنظیم ‌و نشر آثار امام ‌خمینی‌(س)
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-335-866-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 132
• قیمت : 7000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"امانت یكی از فضایل اخلاقی و ارزش‌های انسانی است كه در فرهنگ اسلام مفهوم وسیع و گسترده‌ای دارد و شامل نعمت‌های مادی و معنوی است. امانت جنبه‌های متفاوتی دارد؛ گاهی میان انسان و خدا، گاهی میان انسان و دیگران و گاهی میان انسان و خودش است. از جمله امانت‌های بین انسان و خدا جهان هستی است كه نزد انسان به صورت امانت قرار داده شده و چون انسان در عالم خلقت موثر است باید همواره صاحب و حافظ امانت الهی در عالم باشد. اما باید به این نكته توجه داشت كه اگرچه جهان امانت خدا است اما همراهی خدا در عالم و پدیده‌های عالم همیشه وجود دارد. در نتیجه باید هرچه هست را امانت خدا بداند و در این امانت‌داری بكوشد. نگارنده‌ در كتاب حاضر در پنج فصل با این عناوین به توضیح و بررسی امانت و انواع آن پرداخته است: "جایگاه امانت در آیات و روایات"، "امانت الهی"، "امانات معنوی"، "امانات مادی" و "امانت حكومت و مسئولیت"."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.