0

ارسطو

ارسطو/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : قصه‌ پرداز
•سال نشر : 1381
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2500
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6916-33-3
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 32
• قیمت : 4000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : شماره 52از مجموعه كتاب‌های همه بزرگان "به سرگذشت و آثار حكیم یونانی، ارسطو اختصاص یافته است .وی در سال 384ق.م در "اسطاغیرا " دیده به جهان گشود پدرش طبیب پادشاه مقدونیه بود و "نیكوماخوس " نام داشت .ارسطو كه در كودكی از پدر یتیم شده بود به آتن رفت و در محضر افلاطون به كسب علم پرداخت .افلاطون او را از همه شاگردان خود برتر می‌دانست .پس از مرگ استاد، وی یك چندی در شهرهای مختلف می‌زیست و عاقبت به مقدونیه رفت و تربیت "اسكندر "مقدونی بدو سپرده شد، و بدین ترتیب تا اواخر عهد اسكندر ارتباط ارسطو با او كمابیش برقرار بود .پس از مرگ اسكندر وی ناگزیر به ترك آتن شد و در "خالكیس " سكونت گزید و همان جا در سال 322ق.م در گذشت .آثار ارسطو بسیار متنوع و شامل جمیع معارف و علوم یونانی (جز ریاضی) است و اصولا شامل منطقیات، طبیعیات، الهیات، و خلقیات است كه از آن جمله عبارت‌اند از :فن شعر، فن خطابه، مابعدالطبیعه، ارغنون، اخلاق كبیر، و درباره مثل ."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.