0

از جهنم آگاه شویم

از جهنم آگاه شویم/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : كوثر ادب
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1500
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-8666-17-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 128
• قیمت : 11000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"هدف نگارنده از این مجموعه آگاهی دادن نسبت به آینده و به صدا درآوردن آژیر خطر بوده است تا خواننده با مطالعه و دقت در آیات عذاب الهی و ایجاد بیم در برابر امید انگیزه قوی برای بندگی خداوند پیدا كند مجموعه حاضر فشرده مباحث و نكته‏های تفسیری مشروح نگارنده است. همه این نكته‏ها برخوردار از استدلال متقن و محكم است كه نگارنده به هنگام بررسی تفاسیر آیات عذاب این مجموعه را برای ارائه به عموم مردم فراهم كرده است. آیه‏های عذاب بر دو گونه است: برخی از آنها منحصراً مربوط به كافران است و برخی دیگر، هم مؤمنان مجرم و هم كافران را شامل می‏شود. در این نوشتار میان آن دو دسته آیات تفكیك شده است تا گویندگان و ارباب قلم به سهولت به آنها دست یابند و عذابهای كافران را بر مؤمنان گناهكار مترتب نسازند."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.