0

ازدواج پیوند و شخصیت

ازدواج پیوند و شخصیت/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : هنرهای زیبا
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : بازنویسی
• رده سنی : 0
• تیراژ : 10000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-8847-32-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : اصفهان
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 88
• قیمت : 20000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"زناشویی، ازدواج دو شخصیت است، با حفظ نسبی استقلال هریك از زن و شوهر برای همكاری متقابل، نه انحلال یك شخصیت برای تكمیل خواسته‌های دیگری. دور شدن از این مفهوم و عدم توجه به هدف اساسی زناشویی متناسب با شرایط و مقتضیات زندگی اجتماعی، سبب فراوانی زناشویی‌های سست و نابه‌سامان می‌شود. در یك ازدواج سالم باید اهدافی چون رسیدن به سكون و آرامش، شكوفایی عواطف، تامین نیازهای جنسی، جلوگیری از انحرافات اخلاقی، تعاون و همكاری، و پاسخ به ندای فطرت دنبال شود. در كتاب، ضمن تاكید بر ازدواج با استفاده از آیات و احادیث، مطالب و نكاتی گنجانده شده تا آگاهی جوانان را در آستانة ازدواج بالا ببرد. ازدواج و اهداف آن؛ شرایط پیش از ازدواج؛ همسانی در بعد فرهنگی؛ احراز تندرستی پیش از ازدواج؛ و ازدواج از دیدگاه پیامبر(ص) از جمله مباحث كتاب است. هر مبحث توسط یك نویسنده نگارش شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.