0

اسكارلت

اسكارلت/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : اكباتان
•سال نشر : 1384
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1200
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-5788-10-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : انگلیسی
• تعداد صفحات : 846
• قیمت : 92000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در این رمان كه ادامه‌ی "بر باد رفته" است، "اسكارلت"، "اشلی" را به عنوان رییس، در كارخانه‌ی چوب‌بری‌اش استخدام می‌كند. پس از مرگ "ملانی" ـ همسر اشلی ـ "اسكارلت" كه از گذشته شیفته‌ی "اشلی" بوده سعی می‌كند دوباره خویش را به او نزدیك سازد اما "اشلی" او را نمی‌پذیرد. پس از آن، "اسكارلت" به دلایلی به ایرلند سفر می‌كند. در آن جا، مرد ثروتمندی كه اسب‌های بسیار داشته و قهرمان اسب‌سواری نیز بوده، شیفته‌ی "اسكارلت" می‌‌شود. از طرفی "رت باتلر" كه به دلیل قاچاق اسلحه و كالاهای لوكس در زمان جنگ‌های داخلی آمریكا ثروتمند شده بود، به طور اتفاقی به ایرلند می‌رود. "اسكارلت" و "رت باتلر"، در آن جا دوباره به یك‌دیگر را می‌بینند و ...."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.