دوشنبه، 31 فروردين 1394

پرسش :

اگر پيامبران نمى ترسند پس رسول خدا (ص) در روز غدير از چه مى ترسيد؟

پاسخ :
پيامبر خدا(ص ) بر جان خود نمى ترسيد. مى ترسيد كه مخالفان ولايت برابر اعلام بيعت عمومى دست به شورش بزنند وحدت امت اسلامى خدشه دار شود. مى ترسيد كه مخالفان كينه توز دست به شمشير ببرند و حرمت وحى و رسالت را در هم بشكنند.مى ترسيد كه مخالفان مانع بيعت عمومى شده و رسالت نا تمام بماند.

منبع :غدير شناسى (پاسخ به 72 سئوال پيرامون غدير) /محمددشتي