سه‌شنبه، 17 آذر 1394

پرسش :

ترجمه تلبیه «لبَّیک، اللّهُمَّ لَبَّیک، لَبَّیک لا شَریک لَک لَبّیک» چیست؟

پاسخ :
ترجمه جمله مذکور چنین است: (اجابت مى کنم دعوت تو را اجابت کردنى خدایا اجابت مى کنم دعوت تو را اجابت کردنى اجابت مى کنم دعوت تو را اجابت کردنى، نیست شریکى براى تو)، و اگر بخواهد به احتیاط عمل کند دو مرتبه بگوید. یک مرتبه هم با زیاد کردن، اجابت کنم با شوق... .

منبع: wahidkhorasani.com

نظرات کاربران