دوشنبه، 11 دی 1396

پرسش :

اگر زن و شوهر بعد از جدایی، حق حضانت فرزندانشان را به دیگری یا شخص ثالثی واگذار کنند، آیا بلافاصله بعد از واگذاری یا بعد از گذشت مدتی، می‌توانند از حرف خود بازگردند؟

پاسخ :
اگر این واگذاری در قبال وجهی نبوده، می‌توانند از آن برگردند ولی اگر در قبال گرفتن وجهی به صلح و مثل آن باشد، ممکن است گفته شود حکم آن عقد را دارد و هم چنین اگر شرط ضمن عقدی لازم - به عنوان صرف نظر نمودن از حق حضانت - شده باشد، رعایت آن شرط لازم است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.