شنبه، 28 بهمن 1396

اجازه پدر عروس در مورد هم خوابى دوران عقد

پرسش :

آیا در زمان عقد (پیش از عروسى)، اجازه پدر عروس در مورد هم خوابى شرط است؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر دختر در خانه پدر باشد، رفت و آمد به آن خانه براى ارتباط زناشویى، باید با اجازه پدر او باشد.[1]

پی‌نوشت‌:
[1]. تبریزى، استفتائات، س 1656 ؛ دفتر: همه مراجع.

منبع: مجموعه پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى؛ دفتر بیست و یکم (احکام ازدواج، مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، قم: دفتر نشر معارف، 1385.

مطالب مرتبط:

طلاى سفید براى مردان چه حکمى دارد؟

استفاده از طلا براى مردان به مدت کوتاه مانند لحظه عقد چه حکمى دارد؟

آیا خانواده عروس، مى تواند براى داماد حلقه و انگشتر طلا تهیه کند؟

زینت مردان با طلاى زرد چه حکمى دارد؟

در دوران عقد تا عروسى ـ که دختر در خانه پدر به سر مى برد ـ آیا تأمین نفقه او بر عهده شوهر است؟

آیا در دوران عقد ـ که دختر در خانه پدر و مادر زندگى مى کند ـ براى بیرون رفتن از خانه اجازه شوهر لازم است؟

آیا مى توان با همسر در دوران نامزدى (عقد کرده) رابطه جنسى داشت؟

تفریح و رفتن به گردش با نامزد خود ـ که هنوز عقد نکرده است ـ چه حکمى دارد؟

آیا نگاه به بدن نامزد خود که هنوز نامحرم است (ولى محرم شدن قطعى است)، جایز است؟