يکشنبه، 12 فروردين 1397

مادربزرگ چگونه می‌تواند در تربیت کودک کمک کند؟

پرسش :

مادربزرگ چگونه می‌تواند در تربیت کودک کمک کند؟

پاسخ :
بیشترین کاری که مادربزرگ می‌تواند انجام دهد این است که زمانی را در کنار کودک شما سپری کند. حتی اگر مادربزرگ هنوز هم سرکار برود، باز هم مثل شما تحت فشار قرار نمی‌گیرد و می‌تواند ارتباط متفاوتی داشته باشد. در نتیجه رابطه کودک با مادربزرگ اغلب محکم‌تر و باثبات‌تر است. علاوه بر این مادربزرگ‌ها می‌توانند به روشی عملی مؤثر واقع شوند. به طور مثال؛ ممکن است حوصله بیشتری برای قصه تعریف‌کردن و بازی با کودک و ادا درآوردن برای او داشته باشند. آن‌ها به راحتی به کودک محبت می‌کنند و کودک هم احساس رضایت می‌کند.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

چگونه می‌توانم کودکم را تشویق کنم تا رابطه خوبی با پدربزرگ و مادربزرگ داشته باشد؟

چگونه می‌توانم به عنوان مادر دوقلوها، خودم را با آن‌ها وفق دهم؟

چگونه می‌توانم با دوقلوهایم کنار بیایم؟

چگونه می‌توانم با وجود نوزادم با زحمت و دردسر کمتری از خانه بیرون بروم؟

در حال حاضر که مادر شده‌ام پرمشغله هستم، چگونه با دوستانم تماس داشته باشم؟

چگونه می‌توانم آموزش ببینم تا مادر بهتری باشم؟

آیا تربیت فرزند در حال حاضر نسبت به گذشته دشوارتر شده است؟

چه کاری می‌توانم انجام دهم تا به عنوان یک مادر، از خودم راضی باشم؟

باید خودمان دوران کودکی خوبی را پشت سر گذاشته باشیم تا مادر خوبی شویم؟

چرا از تربیت فرزندم احساس رضایت نمی‌کنم؟