يکشنبه، 12 فروردين 1397

روش مناسب برای کنارآمدن با دخالت مادربزرگ در تربیت کودک چیست؟

پرسش :

روش مناسب برای کنارآمدن با دخالت مادربزرگ در تربیت کودک چیست؟

پاسخ :
کار دشواری است. گاهی اوقات مادرشدن شما به منزله تداعی خاطرات گذشته مادر خودتان است هنگامی‌که شما متولد شده بودید و او نیز مادر شده بود. به همین‌دلیل همواره توصیه‌هایی برای شما خواهد داشت. مجبورید به گونه‌ای رفتار کنید که او ناراحت نشود، به توصیه‌های او گوش کنید و به او بگویید «چشم»، «بله»، «حق با شماست» اما کار خودتان را انجام دهید، و البته به او احترام بگذارید و بگویید که او چقدر مهربان و بامحبت است. این رفتار شما موجب می‌شود که او از دست شما ناراحت نشود. گاهی در مسائل عادی و معمولی نیز از او کمک بگیرید و بدین‌ترتیب او را مشغول انجام کاری برای کودکتان کنید تا متوجه شود که حضورش مفید است.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

چرا به عنوان یک مادر شاغل احساس می‌کنم، از عهده انجام هیچ‌کاری برنمی‌آیم؟

چه جور پرستاری برای کودکم مناسب است؟

چگونه می‌توانم زمان بیشتری را به کودکم اختصاص دهم؟

هنگامی‌که کودکم بیمار است، چگونه می‌توانم سر کار بروم؟

آیا اکنون که بچه دار شده‌ام بهتر نیست در خانه کار کنم؟

آیا انجام کار نیمه‌وقت برای من که مادرم و کودکم مناسب خواهد بود؟

چگونه می‌توانم هم سرکار بروم و هم مادر موفقی باشم؟

زمان مناسب برای برگشتن به سرکار بعد از تولد نوزادم چه موقع است؟

بین پدر و مادر من و همسرم بر سر کودکم رقابت (چشم و هم‌چشمی) وجود دارد. چه کنم؟