يکشنبه، 12 فروردين 1397

چگونه می‌توانم هم سرکار بروم و هم مادر موفقی باشم؟

پرسش :

چگونه می‌توانم هم سرکار بروم و هم مادر موفقی باشم؟

پاسخ :
سرکار رفتن می‌تواند موجب شود شخص مفید و راضی‌تری باشید، اما به هرحال کار سختی است. ممکن است تمایل داشته باشید زمان مفیدتان را در خانه و در کنار کودکتان سپری کنید، اما ممکن است زمانی که از سرکار برمی‌گردید هردوی شما خسته باشید. در نتیجه لازم است با زحمت بیشتری کارهایتان را انجام دهید.

ممکن است مجبور باشید در حین اینکه به کودکتان توجه دارید و به او محبت می‌کنید، کارهای دیگر، مانند: خرید لباس و خوراکی را نیز انجام دهید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

چرا به عنوان یک مادر شاغل احساس می‌کنم، از عهده انجام هیچ‌کاری برنمی‌آیم؟

چه جور پرستاری برای کودکم مناسب است؟

چگونه می‌توانم زمان بیشتری را به کودکم اختصاص دهم؟

هنگامی‌که کودکم بیمار است، چگونه می‌توانم سر کار بروم؟

آیا اکنون که بچه دار شده‌ام بهتر نیست در خانه کار کنم؟

آیا انجام کار نیمه‌وقت برای من که مادرم و کودکم مناسب خواهد بود؟

چگونه می‌توانم هم سرکار بروم و هم مادر موفقی باشم؟

زمان مناسب برای برگشتن به سرکار بعد از تولد نوزادم چه موقع است؟

بین پدر و مادر من و همسرم بر سر کودکم رقابت (چشم و هم‌چشمی) وجود دارد. چه کنم؟

روش مناسب برای کنارآمدن با دخالت مادربزرگ در تربیت کودک چیست؟

چرا به عنوان یک مادر شاغل احساس می‌کنم، از عهده انجام هیچ‌کاری برنمی‌آیم؟

چه جور پرستاری برای کودکم مناسب است؟

چگونه می‌توانم زمان بیشتری را به کودکم اختصاص دهم؟

هنگامی‌که کودکم بیمار است، چگونه می‌توانم سر کار بروم؟

آیا اکنون که بچه دار شده‌ام بهتر نیست در خانه کار کنم؟

آیا انجام کار نیمه‌وقت برای من و کودکم مناسب خواهد بود؟

زمان مناسب برای برگشتن به سرکار بعد از تولد نوزادم چه موقع است؟

بین پدر و مادر من و همسرم بر سر کودکم رقابت (چشم و هم‌چشمی) وجود دارد. چه کنم؟

روش مناسب برای کنارآمدن با دخالت مادربزرگ در تربیت کودک چیست؟