جمعه، 19 بهمن 1397

شخصیت حضرت فاطمه (س) در کلام حافظ ابو نعیم اصفهانی

پرسش :

حافظ ابو نعیم اصفهانی درباره شخصیت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) چه می گوید؟

پاسخ :
حافظ ابو نعیم اصفهانى درباره شخصیت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) گوید:

از پارسایان برگزیده و برگزیدگان پرهیزگار فاطمه (رضى الله تعالى عنها) است او بانوى بتول، و پاره تن رسول، و شبیه به او، و نزدیک ترین فرزندانش به قلب مبارک او و نخستین نفر آنان در پیوستن به آن حضرت بعد از رحلتش بود، او از دنیا و بهره هایش بر کنار و به اسرار و رموز پیچیده آفات و زشتى هاى دنیا آشنا بود.(1).

پی نوشت:
(1). حلیه الاولیاء ،ج 2، ص 39، چاپ بیروت .

منبع: فاطمه زهرا (سلام اله علیها) شادمانی دل پیامبر(صلی الله علیه و آله)، احمد رحمانی همدانی، ترجمه: سیّد حسن افتخار زاده، دفتر تحقیقات و انتشارات بدر، قم، 1376هـ ش، چاپ سوّم، ص56.

مطالب مرتبط:

چرا نام حضرت فاطمه ( سلام الله علیها) در قرآن نیامده است ؟

وصیت حضرت فاطمه زهرا (علیهاالسلام) به امیر المومنین (علیه السلام) در هنگام شهادت چه بود؟

حضرت فاطمه (سلام الله علیها) چه وصایایی داشتند؟ آنها را بیان کنید.

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) پس از رحلت پدر گرامیشان در چه وضعیتی قرار داشتند؟

آیا مباهله؛ جلوه ای از حضور حضرت زهرا (سلام الله علیها) در عرصه سیاست است؟