جمعه، 19 بهمن 1397

شخصیت حضرت فاطمه (س) در کلام استاد توفیق ابوعلم

پرسش :

استاد توفیق ابوعلم درباره شخصیت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) چه می گوید؟

پاسخ :
استاد توفیق ابوعلم درباره شخصیت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) گوید:

او زنى بزرگ منش با خویى ارزنده، شخصیتى گرامى، احساسى برین، فهم و هوشى تند، ذهنى پویا، نظرى بلند، ارزش هائى والا، پرجوش و خروش، سینه اى گشاده، دلى محکم و استوار، غیور و غیرتمند و به دور از خود خواهى و خود پسندى بود.

او در بلنداى قله عفاف و راستى، پاکدامنى و خویشتن دارى و پاک چشمى... بود.

او در بین تمام دختران حواء بدون هیچ گونه اختلافى در این مساله، از تبارى بزرگ و خاندانى اصیل بود...

او در شرافت و بزرگى وابسته به خود بوده و نیازى به دیگران نداشت. در شرافت حضرتش همین بس که در بین فرزندان آدم و حواء از دیگران ممتاز و یکتا بود.(1).

پی نوشت:
(1). توفیق ابو علیم، اهل البیت، ص 132-133.

منبع: فاطمه زهرا (سلام اله علیها) شادمانی دل پیامبر(صلی الله علیه و آله)، احمد رحمانی همدانی، ترجمه: سیّد حسن افتخار زاده، دفتر تحقیقات و انتشارات بدر، قم، 1376هـ ش، چاپ سوّم، ص 57-58.

مطالب مرتبط:

شب عروسی حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) چگونه برگزار شد؟

خطبه معروف حضرت زهرا(سلام الله علیها) از نظر سطح علمی چگونه است؟

عبادت و بندگی حضرت زهرا (سلام الله علیها) چگونه بوده است؟

آیا جبرئیل بر حضرت زهرا (سلام الله علیها) نیز وارد می شد و با ایشان آمد وشد داشتند؟

چگونه می توان با کمالات و فضیلتهای حضرت زهرا (سلام الله علیها) آشنا شد؟