چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

وجوب حجاب دختران

پرسش :

از چه زمانى بر دختر رعایت حجاب واجب مى شود؟

پاسخ :
همه مراجع: زمانى که یکى از نشانه هاى بلوغ در دختر آشکار شود، رعایت حجاب بر او واجب مى گردد.

تبصره: نشانه بلوغ در دختر سه چیز است: 1. روییدن موى درشت و خشن 2. بیرون آمدن منى 3. تمام شدن نُه سال قمرى. (البته به نظر آیت‌الله  سیستانى، نشانه بلوغ در دختر تنها تمام شدن نُه سال قمرى است.)

پرسش های مرتبط:

پوشیدن جوراب نازک چه حکمى دارد؟

آیا بر زن لازم است در مقابل بچه نابالغ خود را بپوشاند؟

پوشش بدن براى زنان باید چگونه باشد؟

فلسفه حجاب چیست؟ حدود، کیفیت و رنگ پوشش بانوان باید چگونه باشد؟