چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

پوشش روى پا در مقابل نامحرم

پرسش :

آیا پوشاندن پشت و روى پا در مقابل نامحرم واجب است؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام تبریزى و مکارم): آرى، باید آن را از نامحرم بپوشاند.

آیت‌الله تبریزى: پوشاندن زیر چانه واجب است؛ ولى پوشاندن روى پا تا مچ بنابراحتیاط، واجب است.

آیت‌الله مکارم: خیر، واجب نیست؛ ولى بهتر آن است که بپوشاند.

تبصره: لازم نیست پشت و روى پا به وسیله جوراب پوشانده شود؛ بلکه اگر به وسیله چادر و مانند آن نیز پوشانده شود، کافى است.

پرسش های مرتبط:

آیا بر زن لازم است در مقابل بچه نابالغ خود را بپوشاند؟

آیا پوشاندن پشت و روى پا در مقابل نامحرم واجب است؟

آیا زیر چانه نیز باید از نامحرم پوشانده شود؟

آیا حجاب از ضروریات دین است؟ حکم کسانی که به آن بی‌اعتنایی می‌کنند چیست؟