سه‌شنبه، 25 تير 1398

اشتراط تحقق رضاع به عدم تخلل غذا یا شیر دیگر | استفتاء چهار

پرسش :

طبق گفته مادر و زن عمویم، من در سه ماهگی به مدت یک شب و دو روز از زن عمویم شیر خورده‏‌ام، البته در بین این مدت‌ها چیزهای دیگری (به نام چهل گیاه که با آب و شکر مخلوط می‏‌کردند به اندازه نصف نعلبکی در صبح و نصف نعلبکی در شب، و نیز مقداری از غذاهای محلی به اندازه یک قاشق غذا خوری دوبار در تمام مدت فوق) نیز به من می‏خورانده‌‏‌اند، آیا به این ترتیب من به زن عمویم محرم می‌شوم؟

پاسخ :
اگر غذای بچه در آن یک شبانه روز منحصر به شیر زن نبوده، احکام رضاع مترتب نیست.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.