سه‌شنبه، 25 تير 1398

تأخیر به شرط جبران در ساعات دیگر

پرسش :

کارمندان طبق مقررات، باید هر روز سر ساعت معینی بر سر کار خود حاضر شوند. اگر کسی به علت دور بودن راه یا سرمای شدید زمستان و یا نبودن وسیله نقلیه، یک الی دو ساعت فقط صبح‌های روز شنبه استثنائاً دیر به محل کار برسد، آیا از نظر شرع مقدس درست است که جبران تأخیر خود را همان روز یا در ایام هفته نماید؟

پاسخ :
باید طبق مقررات عمل نماید.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.