سه‌شنبه، 25 تير 1398

تبعیت ارزش افزوده از ملکیت منزل

پرسش :

پدرم منزلی را که قابل سکونت نبوده و مخروبه بود به من و شوهرم واگذار کرد تا در آنجا زندگی کنیم. شوهرم آن را تعمیر کرد. اکنون پدرم فوت کرده است، آیا قیمت افزوده این منزل، متعلق به وارث است یا متعلق به ما که حدود چهل سال است در آنجا زندگی می‏کنیم؟ البته تعمیر منزل با اجازه پدرم بوده است.

پاسخ :
ارزش افزوده تابع ملکیت منزل است اگر منزل در ملک پدر قرار داشته جزء ترکه محسوب است و به تمام ورثه می‌‏رسد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.