سه‌شنبه، 25 تير 1398

تحقق نشوز زن در صورت خروج از منزل بدون اذن شوهر | استفتاء دو

پرسش :

زنی که احتیاج مبرم به شرکت در جلسات مذهبی دارد تا مسایل ضروری خود را یاد بگیرد، ولی با عدم رضایت همسر مواجه گردیده، آیا می‌‌تواند بدون کسب رضایت همسر خود، شرکت کند؟

پاسخ :
زن برای خارج شدن از منزل باید از شوهر اجازه بگیرد مگر در واجبات.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.