پنجشنبه، 27 تير 1398

وظیفه زوجین در بیان مسایل شخصی خود قبل از ازدواج

پرسش :

دختری در سن پنج یا شش سالگی با پسری از فامیل، کار منافی عفت انجام داده، که البته باکره می‏ماند. اکنون بزرگ شده و می‌‏خواهد ازدواج کند و به خاطر این مسأله از ازدواج عاجز است، (زیرا فکر می‌‏کند باید این مسأله را با مردی که می‌‏خواهد ازدواج کند بگوید تا زندگی با صداقتی را آغاز کند و از طرفی نمی‌‏تواند بگوید و به همین خاطر نمی‌‏تواند ازدواج کند) لطفاً وی را راهنمایی فرمایید؟

پاسخ :
لازم نیست مطلب را بازگو کند بلکه لازم است خودداری کند.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390